Ei, pitkäkestoiset kukat eivät tarvitse kosteutta.

Ei, pitkäkestoiset kukat ovat tuoksuttomia.

Pitkäkestoiset kukat ovat luonnollisia ruusuja ja muita kukkia. Kukkien käsittelyssä käytetään erityistä teknologiaa, minkä aikana kukista poistetaan kosteus, joka korvataan glyseriinillä. Se taas takaa pitkäaikaisen säilyvyyden ja kukat näyttävät vastikään leikatuilta. Oikeissa olosuhteissa kukat pysyvät raikkaina jopa vuoden ajan.

Kukkien käsittelyssä käytetty prosessi on ympäristöystävällinen. Kaikki Floreen kukka-asetelmissa käytettävät kukat ovat biologisesti hajoavia ja terveydelle vaarattomia.

Paljonko ovat toimituskulut? – Kukkien toimituskulut ovat 12,40€. Kukat lähetetään sinulle lähimpään pakettiautomaattiin.

Tilaukset toimitetaan 2-3 arkipäivän kuluessa. Perjantaisin työajan ulkopuolella tehdyt tilaukset toimitetaan perille maanantaisin.

Kyllä, otamme vastaan erityistilauksia. Sinun puolesta idea, meidän puolesta toteutus! Erityistilausta varten kirjoita meille info@floree.fi tai Facebook – Floree- Kauakestvad lilled

Floreen pitkäkestoisien kukkien valikoimasta löydät eri lajikkeita ruusuja, pioneja, gerberaa, hortensiaa, eukalyptusta, tulpaaneja, krysanteemeja, morsiousharsoa, neilikoita jpm.

info@floree.fi tai soittamalla numeroon +358406259938.