Se ei ole haave

Pitkäkestoiset kukat ovat todellisia!

4
3

Kukkien pitkän säilymisen takaamiseksi:

ILMANKOSTEUDEN TULEE OLLA ALLE 80%
VÄLTÄ SUORAA AURINGONPAISTETTA
KUKKIA EI SAA KASTELLA
VÄLTÄ KOSKEMASTA KUKKIIN
SÄILYTÄ KUKKIA VAIN SISÄTILOISSA
Luonnollisten kukkien väri saattaa muuttua ajan mittaan, jos olosuhteet eivät ole kukille suotuisat. 
2
1

PITKÄÄN SÄILYVÄT KUKAT

Pitkään säilyvistä kukista käytetään myös nimityksiä kauan/pitkään kestävät, stabilisoidut ja nukahtavat kukat. Floreen pitkään säilyvät kukka-asetelmat antavat sinulle tai rakkaallesi iloa ainakin 1-2 vuodeksi. Pitkään säilyvät kukat ovat luonnollisia ruusuja ja muita kukkia. Kukkien käsittelyprosessissa käytetään erityistä teknologiaa, jonka avulla kukista poistetaan kosteus ja se korvataan glyseriinillä, mikä takaa pitkän säilyvyyden ja kukat näyttävät kuin vastaleikatuilta. Oikeissa olosuhteissa kukat pysyvät raikkaina jopa vuosia. Edellä kuvattu prosessi on ympäristöystävällinen. Kaikki Floreen kukka-asetelmissa käytetyt kukat ovat biohajoavia ja terveydelle vaarattomia.

pitkään-säilyvät-kukat

PITKÄÄN SÄILYVÄT KUKKALAATIKOT

Kaikki kukkalaatikot ovat huolellisen käsityön tulosta. Laadukkaassa samettilaatikossa kukat ovat eksklusiivinen sistustuselementti koristelemaan jokaista tilaa. Kaikki asetelmissa olevat kukat ovat pitkään säilyviä ja oikealla huolenpidolla voivat kestää vuosia. Jokainen kukka on aseteltu asetelmiin suurimmalla huolenpidolla ja rakkaudella. Pitkään säilyvät kukat ovat todellisia!

Floreen tarkoitus on tarjota laadultaan parhaita pitkäkestoisia kukkia ja laatikoita

Floreen kukka-asetelmien laatikot valmistetaan käsityönä. Ensimmäisenä vuotena näimme pienen tiimimme kanssa paljon vaivaa kehittääksemme asiakkaille mieluisimmat kukkalaatikoiden koot ja värit. Suuri osa meidän laatikoista ovat ympyränmallisia ja valkoisia, ja katettu joko paperilla tai sametilla. Valkoinen on mielestämme helppo ja kaunis väri, jonka sisälle sopii rakentaa erilaisia asetelmia. Valikoimastamme löytyy myös mustia, sinisiä, vaaleanpunaisia ja monia muun värisiä laatikoita. Laatikoihin luomme asetelmia erilaisista kukista: ruusut, hortensiat, pionit, harsokukat, auringonkukat, gerberat jne. Lisäksi käytämme asetelmissa vihreyttä antamaan monia pitkäkestoisia kasveja, kuten eukalyptus jm. Erittäin suosittuja ovat nukahtavien kukkien laatikot, joissa käytämme vain yhden värisiä ruusuja, emmekä lisää mitään muuta. Näin löytää jokainen itselleen sopivan kukkalaatikon. Ja jos ei löydä, valmistamme sen erikoistilauksena. Floreen pitkäkestoisten kukkien laatikot ovat uniikkeja – yksikään kukkalaatikko ei toistu!