Kestävät kukkakimput ja -asetelmat käsityönä elämäsi tärkeimpiin tilaisuuksiin

4
3

Kukkien pitkän säilymisen takaamiseksi:

ILMANKOSTEUDEN TULEE OLLA ALLE 80%
VÄLTÄ SUORAA AURINGONPAISTETTA
KUKKIA EI SAA KASTELLA
VÄLTÄ KOSKEMASTA KUKKIIN
SÄILYTÄ KUKKIA VAIN SISÄTILOISSA
Luonnollisten kukkien väri saattaa muuttua ajan mittaan, jos olosuhteet eivät ole kukille suotuisat. 
2
1

Tietoja kukista

Floreen kukkakimput ja –asetelmat ilahduttavat sinua tai lahjansaajaa jopa vuoden ajan. Voit asettaa laadukkaaseen rasiaan sommitellun kukka-asetelman sisustuselementtinä mihin tahansa tilaan. Kaikki kimpussa olevat kukat ovat aitoja, ja oikein hoidettuna ne voivat säilyä vuosia. Jokainen kukka on valittu huolellisesti rakkaudella.

 Kukkakimput ja asetelmat käsityönä, ammattitaidolla 

Kimput on käsitelty ja sidottu käsityönä ammattitaidolla laadukkaimmista luonnonkukista. Sidonnassa käytetään yli kymmentä erilaista kukkalajiketta, kuten esimerkiksi ruusua, gerberaa, hortensiaa, liljaa, orkideaa, krysanteemia ja tulppaania. Kestävyyden takaamiseksi kukat käsitellään huolellisesti: kukista poistetaan kosteus, ja ne käsitellään glyseriinillä, mikä takaa kukkien pitkäaikaisen säilymisen. Oikeanlaisissa olosuhteissa kukat säilyvät kauniina ja vastapoimitun näköisinä jopa vuoden.

Kestävää kauneutta ympäristöystävällisellä kestokäsittelyllä 

Kukkien käsityönä tehty kestokäsittely on ympäristöystävällinen tapa tehdä kukista hyvin säilyviä. Kaikki Floree-kukkakimpuissa ja -asetelmissa käytettävät kukat ovat biologisesti hajoavia ja terveydelle vaarattomia. Ne sopivat hyvin myös allergiakotiin. Kestokäsittelyllä kukat säilyvät pitkään.

Glyseriini-käsittely 

Glyseriini-käsittelyssä kukista poistetaan kosteus, ja ne käsitellään glyseriinillä. Käsittely takaa kukkien pitkäaikaisen säilymisen. Glyseriini auttaa myös säilyttämään kukkien terälehdet sileinä.

Freeze Dry –tekniikka 

Freeze Dry –tekniikan avulla kukista poistetaan neste jäädytysprosessissa. Aluksi kukat kostutetaan, minkä jälkeen ne levitetään alustalle ja jäädytetään. Jäädyttyään kukat asetetaan ilmatiiviiseen tilaan nesteen poistamiseksi.