"En voisi olla onnellisempi siitä, että olen saanut tuoda jo niin monen kodin sisustukseen ripauksen lisää luontoa ja kauneutta sekä ilahduttaa ihmisiä tärkeänä päivänä."

KESTÄVÄT KUKAT, JOTKA OVAT 100% LUONNOLLISIA
TARVITSEVAT VAIN VÄHÄN HOITOA JA KESTÄVÄT VUOSIA
LAAJA VALIKOIMA KUKKIA ERI VÄREISSÄ JA MONET LAJIT SAATAVANA
VALIKOIMASSA ERI VÄREJÄ SEKÄ KOKOJA

MINUSTA

Nimeni on Heddy ja olen kotoisin Etelä-Virosta, luonnonläheisestä Valgasta. Suomeen muutettuani Floree lähti kasvamaan pienestä haaveesta kukkakaupaksi, joka tuo iloa ja kauneutta arkeen ja juhlaan. Perhosia vatsanpohjalla lennätellyt liikeideani sai vuoden 2020 lopussa alleen ihka oikeat siivet, ja nyt Floreen kukat tavoittavat asiakkaita ympäri Suomen.

Laadukkaista luonnonkukista kestäviä kimppuja ja asetelmia
Lähdin kehittelemään ideaa klassisista ruusuista sidotuista kimpuista ja nykyään suunnittelen hurmaavia, pitkäkestoisia kukkakimppuja jo yli kymmenestä eri kukkalajista. Rakastan luoda uusia kukka- ja väriyhdistelmiä ja kehittää tuotevalikoimaa jatkuvasti vuodenaikojen ja vaikkapa uusien kukkalajikkeiden mukaan. Minulle on sydämen asia käyttää töissäni laadukkaimpia raaka-aineita ja valita tuotteet sekä pakkaukset ekologisesti. Haluan tarjota ainutlaatuisia kukka-asetelmia, jotka säilyvät upeina ja näyttävinä kuukaudesta toiseen – tai jopa vuosia. Haluan ilahduttaa ihmisiä ja saada Floreen kukilla hymyn huulille niin kotona, juhlissa kuin toimistollakin.

Tärkeän päivän ilahduttaja
En voisi olla onnellisempi siitä, että olen saanut tuoda jo niin monen kodin sisutukseen ripauksen lisää luontoa ja kauneutta. Tai siitä, että Floreen kukkakimppu muistuttaa tärkeästä päivästä lahjan saanutta kaikessa upeudessaan vielä kuukausienkin päästä.

 Heddy